Director d'hotel que acull a afectats: "Intentem fer-los la vida més fàcil dins de la catàstrofe"

Entrada a l'hotel SH València Palace on s'allotgen veïns desplaçats per l'incendi a València
EUROPA PRESS
Publicado: viernes, 23 febrero 2024 11:44

   VALÈNCIA, 23 Feb. (EUROPA PRESS) -

   El director de l'Hotel SH València Palace, Javier Vallés, on s'allotgen provisionalment més d'una trentena de persones desplaçades per l'incendi al barri de Campanar de València, assegura que, davant d'aquesta moment "dramàtic", s'està intentat fer als afectats "la vida el més fàcil possible dins de la catàstrofe que estan vivint".

    El responsable de l'establiment ha explicat que l'Ajuntament de València es va posar en contacte amb ells anit i l'hotel, a través de la patronal del ram Hosbec, han posat a disposició tots els seus establiments per a donar ajuda als damnificats.

    "Al final, hem decidit que el SH València Palace siga el que acollira a tots i ací estem intentant-los fer en la vida el més fàcil possible dins de la catàstrofe que estan vivint", ha manifestat.

   Ara mateix romanen prop de 40 persones, en una vintena d'habitacions. Es tracta de famílies, tots adults i majoritàriament persones que no tenen familiars a València.

   Els veïns van començar a arribar a l'hotel sobre la deu de la passada nit i fins a les dues de la matinada, quan va arribar l'últim. "La situació era dramàtica, la veritat, amb les cares i amb com venien... Sé que l'Ajuntament va posar els psicòlegs a disposició i jo crec que els ha alleujat bastant", ha apuntat.

   Vallés ha comentat que els allotjats es quedaran en l'hotel al principi aquest cap de setmana i, a partir d'ací, "anem veient amb l'Ajuntament com ho va organitzant".

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià