Mazón sobre la detenció de l'exasesor d'Ábalos: "Estaria encantat de sentir les explicacions del PSPV, si és que les té"

Carlos Mazón junt amb l'alcaldessa de Castelló, Begoña Carrasco
EUROPA PRESS
Publicado: jueves, 22 febrero 2024 14:08

   CASTELLÓ, 22 Feb. (EUROPA PRESS) -

   El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha assenyalat respecte a la detenció de Koldo García Izaguirre, qui va ser assessor de l'ex-ministre José Luis Ábalos al capdavant de la cartera de Transports, per un cas de presumpta corrupció en la compra de mascaretes durant la pandèmia de covid-19, que li "encantaria" escoltar les explicacions del socialisme valencià, "si és que les té".

   Mazón s'ha pronunciat així davant dels mitjans durant la seua visita a les obres de rehabilitació que realitza la Conselleria de Servicis Socials, Igualtat i Habitatge en l'edifici del carrer Santa Cruz de Tenerife de Castelló, en ser preguntat sobre el tema.

   "No tinc més informació que la que han publicat els mitjans, i jo soc molt respectuós amb qualsevol procés d'aquest tipus", ha assenyalat el cap del Consell.

   Mazón ha subratllat que "a qui li correspondria donar una primera valoració per a saber el que pensa és al socialisme valencià i a la seua nova secretària general". "Estaria encantat d'escoltar les seues explicacions, si és que les té", ha conclòs.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià