Mazón li diu "covard" a un tuiter per un insult masclista a la consellera Montes: "Es vestix com vol i és lliure"

Concentració de condemna al crim masclista de Rosi a Villena
ROBER SOLSONA
Actualizado: miércoles, 10 julio 2024 13:35

   VALÈNCIA, 10 Jul. (EUROPA PRESS) -

   El president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, ha enlletgit els insults d'un usuari de la xarxa social X dirigits contra la consellera de Turisme, Nuria Montes, per com anava vestida en el minut de silenci celebrat a València en condemna pel crim masclista de Villena, i li ha mostrat el seu "menyspreu" i li ha qualificat de "covard".

   "A la senyora major de fucsia algú li pot dir que no te ja edat de vestir com una madame de puticlub xungo de carretera?", assenyala l'usuari sobre la foto del minut de silenci compartida en el compte de la Generalitat Valenciana.

   Mazón retrau el comentari i ix en defensa de Montes amb un altre missatge en X: "La senyora de fucsia es vestix com vol i és una dona lliure i de primera. Eres un covard i t'amagues. Et menyspree". La consellera ha repostejat els textos de suport rebuts.

   Altres membres del Consell igualment han reprovat el comentari de l'usuari, com la titular de Medi Ambient, Salomé Pradas: "Ni cas a este covard i masclista estimada Nuria Montes. Ningú és qui per a dir-te com vestir, o com viure la teua vida. A seguir igual, eres autèntica i meravellosa".

   També l'alcaldessa de València, María José Catalá, ha expressat el seu suport a la consellera: "Amb tu, Nuria Montes, i amb la teua llibertat i saber estar. Amb tu i amb totes les dones que patixen este tipus de grolleries. Siguen d'on siguen i voten a qui voten. En contra dels covards, els qui insulten i els qui tenen doble vara de mesurar en la defensa de la dona. Ja n'hi ha prou".

   El secretari general del PPCV, Juanfran Pérez Llorca, també ha carregat contra l'autor del text: "No es pot caure més baix, amagat darrere d'una pantalla, usant la burla fàcil per a cridar l'atenció. Lluitem per una societat on cada persona siga mesurada pels seus valors i fites, i no per com vista, ni per la seua tendència política, orígens o gustos personals".

Contador

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià