Més de 50 autors de tot Espanya es donen cita a València en les V Jornades de Còmic

Cartel de las Jornadas de Cómic
PEPE MORENO
Actualizado: miércoles, 15 junio 2016 15:28

VALÈNCIA, 15 Jun. (EUROPA PRESS) -

Més de 50 dibuixants de tot Espanya es donaran cita en la V Jornades de Còmic de València, que se celebraran del 24 al 26 de juny al mercat de Tapineria. Impulsades per l'Associació Valenciana del Còmic (Asovalcom), l'esdeveniment està pensat per a "connectar el món del còmic i la il·lustració amb tots els públics", destaquen els responsables de la iniciativa cultural.

El programa de la trobada permetrà als visitants conèixer les últimes creacions dels autors convidats, així com gaudir d'exposicions de Miguel Ángel Martín, Azagra, Kim i Altarriba i la de l'Associació d'Autors de Còmic.

També haurà signatura d'obres, tallers per als més menuts, mercat, duels de dibuixants, música, trobades professionals "i moltes formes de passar el temps", prometen els organitzadors.

Després que les anteriors edicions se celebraran en Las Naves, Fnac i la Biblioteca Pública, des de l'anterior convocatòria, les jornades té com a escenari el Mercat de Tapineria, que fa possible "gaudir de l'art al carrer i, a més, unix l'oferta de cultura i gastronomia".

Les activitats pretenen contribuir a "ajudar a crear nous lectors, consolidar als actuals i invitar als aficionats de fora de les nostres fronteres a reservar una data per als seus calendaris de vacances", agreguen.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià