Netflix acaba amb els comptes compartits a Espanya i crea funcions pensades per a veure des d'una sola casa

Publicado: jueves, 9 febrero 2023 12:27

   MADRID, 9 Feb. (EUROPA PRESS) -

   Netflix ha anunciat aquest dimecres que acaba amb els comptes compartits entre diferents llars a Espanya i crearà funcions pensades per a veure's en una sola casa. Els subscriptors podran triar la ubicació principal del seu compte perquè puguen usar-la totes les persones que visquen en la seua llar. Açò sí, hauran de pagar un extra per a afegir comptes addicionals per a aquelles persones amb les quals no convisquen, han explicat a Europa Press fonts de la plataforma.

   En un comunicat, la plataforma ha indicat que "sempre" ha facilitat a les persones que viuen sota un mateix sostre l'ús compartit del seu compte de Netflix amb funcions com els perfils i el visionat en diverses pantalles. "Encara que han tingut un èxit enorme, també han provocat alguna confusió sobre quan i com pots compartir Netflix", ha explicat.

   Així, segons subratlla, hi ha més de 100 milions de llars que comparteixen els seus comptes, "la qual cosa redueix la nostra capacitat d'invertir en la creació de grans històries, comptades amb sèries i pel·lícules de la màxima qualitat".

   Aquestes noves "solucions" les va aplicarà Netflix des d'aquest mateix dimecres a Espanya, el Canadà, Nova Zelanda i Portugal amb l'objectiu de donar als subscriptors un "major control sobre qui poden accedir al seu compte".

NOVES SOLUCIONS

   Netflix ha aclarit que els subscriptors que viatgen poden veure l'aplicació en els seus dispositius personals o iniciar sessió en un altre televisor, com ha sigut sempre.

   Ara, qualsevol persona que use un compte pot traslladar el seu perfil al seu propi compte de pagament, conservant les seues recomanacions personalitzades, historial de visionat, La meua llista, els seus jocs guardats i molt més.

   En un altre cas, els subscriptors de plans Estàndard o Premium de molts països (el Canadà, Espanya, Nova Zelanda i Portugal inclosos) poden afegir subcomptes per a dos persones, com a màxim, amb les quals no convisquen. Cadascuna d'eixes subcomptes tindrà un perfil, recomanacions personalitzades, nom d'usuari i contrasenya propis, a un cost addicional de 5,99 euros al mes per persona (a Espanya).

   "Valorem als nostres subscriptors i entenem que tenen la seua disposició moltes opcions d'entreteniment. Cada compte de Netflix està dissenyada per a una sola llar i els subscriptors poden triar entre diversos plans amb diferents característiques".

   En aquest sentit, la plataforma ha deixat caure que seguirà perfeccionant les noves funcions basant-se en comentaris dels subscriptors per a seguir millorant el servici en els pròxims anys.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià