UGT i CCOO es reuneixen aquest divendres amb Marie Claire per a analitzar la documentació de l'ERO

Archivo - Arxiu - El conseller Arcadi España en la seua visita a Marie Claire
GVA - Archivo
Publicado: viernes, 9 junio 2023 10:10

   CASTELLÓ, 9 Jun. (EUROPA PRESS) -

   UGT I CCOO es reuniran aquest divendres amb Marie Claire per a analitzar la documentació entregada per l'empresa el dilluns que acompanya a l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) anunciat per la firma, encara que els sindicats han sol·licitat més documents.

   Segons van informar els sindicats en un comunicat després de mantindre la primera reunió amb l'empresa, UGT i CCOO han insistit en la falta d'informació prèvia i el "mal" que s'ha gestionat la comunicació amb el Comité d'empresa.

   "Hem volgut deixar clar l'esforç dels companys i companyes de Marie Claire, que han posat el seu treball i el seu salari al servici de Marie Claire juntament amb les Administracions Públiques", han afegit.

   Els sindicats han convocat una assemblea aquest divendres, a les 13.00 hores, en la casa de la cultura de Vilafranca.

   L'empresa castellonenca dedicada al sector tèxtil va anunciar la seua intenció de tancar la seua planta situada a Vilafranca i de sol·licitar la declaració de concurs de creditors de manera voluntària per a procedir a l'extinció de la companyia, segons van confirmar a Europa Press fonts sindicals.

   Marie Claire, que explica en l'actualitat amb una plantilla de 214 persones, té actiu fins al pròxim mes de juliol un Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTE) per a 130 treballadors de la planta situada a Vilafranca, on en aquest moment treballen unes 90 persones en producció.

   Des de la companyia van traslladar als representants dels treballadors que la viabilitat de l'empresa amb l'actual plantilla, que també compta amb prop de 70 persones entre tècnics i administratius a Castelló i Valencia, és "bastant compromesa", una situació que la companyia arrossega "des d'un temps arrere", segons els sindicats.

col.labora la Conselleria de Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana amb una subvenció de 31.999,98 € para el foment de valencià