26M.- Unidas Podemos diu a Eivissa que garantirà l'accés assequible a un habitatge digne per a tots els ciutadans

Publicado 14/5/2019 18:32:13CET

EIVISSA, 14 May. (EUROPA PRESS) -

La candidata número 1 d'Eivissa al Parlament per Unidas Podemos, Gloria Santiago, ha assegurat que garantir l'accés assequible a un habitatge digne per a tots els ciutadans és un dels seus objectius del seu programa electoral.

Santiago ha participat a Palma en un debat organitzat per 'DeAcorde'. La candidata ha declarat que des del partit tenen "clar" que "davant el model de les multinacionals" han d'apostar per la petita i mitjana empresa, "autèntic motor de l'economia". Així, ha defensat el producte "local i sostenible".

En mobilitat, ha lamentat haver sofert "mesures de curt termini" durant 30 anys, destacant que a Eivissa s'ha aconseguit una targeta gratuïta per a menors de 16 anys i jubilats i explicant que volen que aquest model s'apliqui en tota la Comunitat.

A més, ha reiterat que volen "posar el benestar i la felicitat de les persones, solucions al dia a dia, al centre del debat polític".

També ha demanat el vot per al candidat al Govern, Juan Pedro Yllanes, ja que "és l'única opció d'un govern realment progressista que aprofundeixi en la tasca realitzada fins ara".

Contador

Para leer más