Socías apunta que hi ha millors xifres que l'any passat pel que fa al nivell de delinqüència a les Illes

Actualizado 30/7/2008 20:21:36 CET

PALMA DE MALLORCA, 30 de juliol (EUROPA PRESS)

El delegat del Govern a Balears, Ramón Socías, va destacar avui que encara no es pot valorar el nivell de delinqüència actual, tot i això, va revelar que les xifres són "millors" que les que es van donar l'any passat, "que ja van ser bones", va apuntar.

En declaracions després de la incorporació dels 152 nous Guàrdies Civils a la Comunitat, Socías va explicar que en aquests temes "mai es pot estar content mentre hagi delictes". Així, va sostenir que "la nostra obligació" és "seguir treballant" i "estar al carrer".

D'altra banda, sobre aquest mateix tema, el Cos Nacional de Policia va presentar avui una campanya en la qual aconsella als turistes, tant nacionals com estrangers, per no ser víctimes de possibles fets delictius.

Així el delegat de Participació Ciutadana de la Prefectura Superior de Policia de les Balears, i enllaç de Turisme a l'arxipèlag, Jaime Bergas, va destacar que a més de repartir tríptics, també s'ha editat un DVD que es distribuirà per les principals cadenes hoteleres, així com en els establiments turístics perquè els treballadors "estiguin atents" al 'modus operandi' dels delinqüents.