Feliu Ventura, Obrint Pas, 121db i la Gossa Sorda actuaran a Burjassot en homenatge a Guillem Agulló

Actualizado 7/4/2008 19:53:26 CET

VALÈNCIA, 7 d'abril (EUROPA PRESS)

Els artistes Feliu Ventura, Obrint Pas, 121db i la Gossa Sorda participaran dissabte 12 d'abril a Burjassot en una jornada reivindicativa per a commemorar el XV aniversari de la mort de Guillem Agulló. Les activitats estan organitzades per Maulets i tenen el suport del consistori, han informat hui fonts municipals.

La jornada començarà a les 17.30 hores a la plaça de l'Ajuntament de Burjassot amb una manifestació reivindicativa que recorrerà els principals carrers del poble. En acabant, en la mateixa plaça, es durà a terme l'acte d'homenatge a Guillem Agulló amb la lectura d'un manifest per part de Maulets i de diferents col·lectius de la comarca que s'han volgut unir a l'homenatge.

A més, a les 19.30 hores, Feliu Ventura oferirà un concert al saló d'actes de la Casa de de Cultura del municipi. A les 21.30 hores, la música serà novament la protagonista de la jornada, ja que l'Auditori de la Casa de Cultura es vestirà de llarg per a rebre en concert a 121db, Obrint Pas i La Gossa Sorda, que presentarà al municipi el seu nou disc "Saó".

Amb eixos actes, les entitats que participen volen recordar "la lluita contra tota mena d'agressió, tal com va quedar plasmat també en l'últim ple de Burjassot, en què es va aprovar la moció presentada pel Bloc amb motiu de l'aniversari de la mort de Guillem Agulló per a remarcar que és condemnable tot tipus de terrorisme i que cal la unió i el treball conjunt de les diferents administracions i forces de seguretat per a aconseguir posar fi a la violència, siga del tipus que siga".

colaboracio