BARCELONA, 30 Sep. (EUROPA PRESS) -
Barcelona acull aquest diumenge el primer congrés internacional sobre vi i gastronomia, el Wine&Culinary International Forum, que tot i durar tan sols un dia té un programa ple d'activitats pensades per als professionals de la gastronomia i l'enologia.
L'esdeveniment, que està organitzat per Cellers Torres, es farà a l'Hotel EM de Barcelona i reunirà taverners, tastadors i sommeliers internacionals que mostraran les millors combinacions entre el menjar i el vi a través de diversos tallers.
El conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat, Josep María Pelegrí, serà l'encarregat de clausurar el Wine&Culinary International Forum cap a les 20.00 hores.
Pelegrí anirà acompanyat del director general de l'institut Català de la Vinya i el Vi (Incavi), Jordi Bort, i la seva clausura anirà acompanyada d'un tast.
L'esdeveniment està dirigit al públic professional i té com a objectiu investigar, avançar i difondre la cultura del vi a nivell local, nacional i internacional.