Actualizado 18/12/2008 18:30 CET

Air Berlin promocionarà Balears gràcies a un conveni signat amb el Govern per un import de 500.000 euros

PALMA DE MALLORCA, 18 de desembre (EUROPA PRESS)

La companyia aèria Air Berlin promocionarà les illes mitjançant campanyes publicitàries i altres accions dirigides a les agències de viatges gràcies a un conveni signat avui amb la Conselleria de Turisme que estableix que l'executiu balear aportarà a l'aerolínia un import de 500.000 euros.

En roda de premsa, el conseller del ram, Miquel Nadal, va detallar que la campanya comprendrà iniciatives com l'aparició de les Balears en la revista que l'empresa té en els seus avions, l'assistència a com a mínim 17 workshops o la presència de les illes en els esdeveniments commemoratius del 30 aniversari de la companyia.

Per la seva banda, el director general d'Air Berlin a Espanya, Álvaro Middelman, va remarcar que la firma d'aquest acord incrementarà la presència de Mallorca a través de la xarxa de vols de la companyia.

Nadal va destacar que la seva satisfacció pel fet que l'empresa posseeixi un aeroport de connexió a l'illa ja que aquest factor "permet l'accés" a un mercat que, en cas contrari, seria "inaccessible". En aquest sentit, va afirmar que tot i que Balears compti amb un producte turístic "fantàstic", "si no vénen avions, no vindran turistes".

D'altra banda, es va referir a l'obertura de l'aeroport de Ciudad Real i va indicar que aquest fet permetrà portar a la Comunitat turistes procedents de Castella-la Manxa. Finalment, Middelman va assenyalar que el signat avui serà el primer d'una llarga llista de convenis entre Air Berlin i l'executiu autonòmic.