Actualizado 24/11/2008 20:11 CET

El Consell Insular d'Eivissa premia i fomenta la millora de sistemes innovadors en les escoles

EIVISSA, 24 de novembre (EUROPA PRESS)

El Consell Insular d'Eivissa ha acollit avui la presentació del I Premi d'Innovació Educativa APREP, en un acte en el qual el director del Centre de Recursos de Vila, Ernest Prats, va destacar la importància d'impulsar aquest guardó "objectiu del qual és fomentar la millora de sistemes innovadors en les escoles". La finalitat d'aquesta experiència és, segons va matisar Prats, aconseguir que les esmentades iniciatives "no es quedin en les aules", sinó que puguin extrapolar-se i publicar-se de cara a la seva implantació general.

El guardó consisteix en un muntant de 3.000 euros i precisa de la presentació d'una memòria de les propostes que s'elevin.

El conseller d'Educació i Cultura del Consell Insular, Marià Torres, va destacar la importància d'estimular la innovació pedagògica entre els docents dels diferents centres educatius públics i concertats de les Pitiüses gràcies a aquesta proposta dirigida als professors que imparteixen el segon cicle d'Educació Infantil, primària i Secundària.

Per a Torres, "és imprescindible adequar les noves realitats educatives mitjançant l'impuls de projectes i iniciatives com aquest premi que poden millorar la qualitat de l'ensenyament amb la progressiva adequació dels reptes que l'evolució social planteja".

Els interessats podran elevar les seves propostes de manera individual o en equip. Els treballs hauran de reflectir experiències d'innovació educativa fins al 20 de maig de 2009.