Pimem sosté que el nou Govern "hauria de revisar" la fiscalitat de les petites i mitjanes empreses

Publicado 29/4/2019 16:07:23CET

   PALMA DE MALLORCA, 29 Abr. (EUROPA PRESS) -

   El president de la Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca (Pimem), Jordi Mora, ha sostingut aquest dilluns que el nou Govern "hauria de revisar" la fiscalitat de les petites i mitjanes empreses (Pimes), "és necessari establir un nou sistema fiscal que no suposi una fractura per a l'economia d'aquestes".

    En un comunicat emès per l'entitat, Mora ha apuntat que "en ser el PSOE el vencedor, des de Pimem, els atreu el model de país emprenedor que vol implantar i convertir Espanya en un país atractiu per als emprenedors d'Europa".

   Així mateix, Mora ha fet referència a un nou Règim Especial per als Treballadors Autònoms, sobre el qual ha afirmat que ha de ser "més afavoridor. "Els autònoms han de pagar uns impostos justs. No se'ls pot seguir esprement d'aquesta manera", ha explicat.

   Amb tot, Mora ha recalcat "la importància que els polítics hagin promès defensar els interessos de les pimes" i hagin establert mesures que promouen "la creació i desenvolupament d'aquestes empreses".

   Respecte als representants de Balears en les càmeres del Congrés i del Senat, Mora ha sostingut que "han de marcar-se com a objectiu aconseguir un nou sistema de finançament per a Balears i un Règim Especial més complet".

   "En la resta de la península han de conèixer les necessitats que tenim i problemes que tenim en les illes amb la insularitat. Més que mai hem d'estar units pel bé comú de la nostra comunitat", ha conclòs.

Contador