El Consell encarrega el disseny d'una escultura d'una rotonda de Santa Eugènia als alumnes d'un col·legi del municipi

El Consell encarrega el disseny d'una escultura d'una rotonda de Santa Eugenia als alumnes d'un col·legi del municipi
CONSELL DE MALLORCA
Publicado 30/4/2019 13:55:23CET

   PALMA DE MALLORCA, 30 Abr. (EUROPA PRESS) -

   El Consell ha encarregat als alumnes de sisè de primària del CEIP Mestre Guillemet de Santa Eugenia el disseny de l'escultura de ferro de la rotonda de ses Alqueries que homenatja la bicicleta i les persones que van amb bicicleta.

   Segons ha informat el Consell en un comunicat, es tracta d'una obra executada per l'escultor Tomeu Martorell i, que aquest dijous, s'ha instal·lat en la intersecció entre el camí de la Muntanya i la carretera de Santa Maria a Sencelles (Ma.-3020).

   Dins del projecte educatiu sobre les bicicletes, l'alumnat va proposar diferents esbossos de les seves idees que es van sotmetre a votació el passat 18 de maig de 2018.

   De les setze propostes, es va escollir el disseny d'Úrsula Sales, que ha estat l'encarregada de llegir un manifest en favor de l'ús de la bicicleta.

   La cconsellera insular de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, i el director insular d'Infraestructures i Mobilitat, Joan Cifre, han visitat aquest dimarts l'escultura acompanyats del director del CEIP, Antoni Picó, de l'alumnat del centre i, també, del vicepresident de la Federació de Ciclisme de Balears, Francisco Cuenca.

Contador

Para leer más