Hila assegura que Cort no pararà fins a detenir als qui cremen contenidors i "que acabin tots a la presó"

Publicado 1/7/2019 13:32:49CET
Contenidors cremant a Son Gibert (arxiu)
Contenidors cremant a Son Gibert (arxiu)BOMBEROS DE PALMA - Archivo

   L'alcalde de Palma qualifica d'"increïble" que segueixi havent-hi persones "que se sumen a destruir patrimoni públic"

   PALMA DE MALLORCA, 1 Jul. (EUROPA PRESS) -

   L'alcalde de Palma, José Hila, ha assegurat aquest dilluns que l'Ajuntament no deixarà de treballar fins a detenir a tots els piròmans que cremen contenidors i acabin a la presó.

   "No pararem fins a detenir-los a tots, espero que acabin tots a la presó", ha manifestat l'alcalde en declaracions als mitjans durant un acte públic.

   L'alcalde ha apuntat que ja van prop de 400 contenidors, i que tenen un cost d'uns 1.000 euros cadascun. "Imaginin-se el dany", ha declarat Hila, que ha recordat que aquests incendis afecten també a cotxes i façanes.

   El primer edil ha advertit que aquesta pràctica "pot acabar en desgràcia" i ha qualificat d'"increïble" que segueixi havent-hi persones "que se sumen a destruir patrimoni públic".

   L'alcalde també ha valorat que la Policia Local i la Policia Nacional estan "fent el seu treball", fent un "control important", i s'han detingut a "bastants" sospitosos. Amb tot, Hila ha reconegut que els arrestats "no tenen connexió entre ells" pel que no troba "cap explicació lògica a aquesta situació".

   Aquesta mateixa nit, els Bombers de Palma han hagut d'intervenir en dos incendis en contenidors en dos punts diferents de la ciutat en menys d'una hora. El primer ha tingut lloc a les 00.25 hores al carrer Benito Pons i Fàbregues, i el segon a les 01.12 hores a Francesc Julià.

Contador

Para leer más