Company diu que el Règim Especial és un "frau"

Publicado 27/11/2019 17:48:33CET
El president del PP, Biel Company, en roda de premsa.
El president del PP, Biel Company, en roda de premsa. - EUROPA PRESS

   MENORCA, 27 nov. (EUROPA PRESS) -

   El president del PP a Balears, Biel Company, ha reiterat aquest dimecres que el Règim Especial de Balears (REB) és un "frau" i ha considerat que la proposta del seu partit potenciarà la creació d'empreses.

   Durant una visita a Menorca, el 'popular' ha afirmat que la seva formació recolza "totalment" a l'empresariat perquè "per a que hi hagi llocs de treball als empresaris els hi ha d'anar bé".

   Company ha realitzat aquestes declaracions davant els mitjans de comunicació minuts abans de reunir-se amb els representants de CAEB i l'Associació Hotelera de Menorca (Ashome). El president del PP té previst mantenir aquesta tarda una trobada amb membres del Cercle d'Economia de Menorca i de PIME.

   El líder de la formació ha acusat la presidenta del Govern, Francina Armengol, "d'ajupir el cap" enfront de Madrid i a la presidenta del Consell Insular de Menorca, Susana Mora, "d'ajupir el cap" davant Armengol.

   Company ha anunciat també que el PP presentarà una sèrie d'esmenes als pressupostos de l'Executiu autonòmic per 2020 en considerar que els comptes públics "maltracten a Menorca".

   En aquest punt, ha indicat que la seva formació reclamarà una dotació de 3,5 milions d'euros per a la nova Llei de Reserva de Biosfera de Menorca, 2,5 milions d'euros per al tractament terciari de la depuradora Maó-Es Castell, o un milió per a la construcció del nou centre de salut d'Alaior, entre altres "millores necessàries" per a l'illa.

Contador

Para leer más