Els visitants puntuen amb un 'excel·lent' l'oferta del Palma International Boat Show

Los visitantes puntúan con un 'excelente' la oferta del Palma International Boat Show
CAIB
Publicado 1/5/2019 18:24:25CET

PALMA DE MALLORCA, 1 May. (EUROPA PRESS) -

El Palma International Boat Show tanca aquest dimecres les portes després d'una edició que els visitants han puntuat amb un 'excel·lent'.

Segons ha informat la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria en un comunicat, segons els resultats de les enquestes realitzades per l'organització, les persones que han accedit al Saló Nàutic puntuen amb un 9,8 la qualitat de l'oferta dels productes exposats. A més, la satisfacció general dels visitants és d'un 9,2.

Quant a les empreses, un 95% dels expositors ha manifestat la seva intenció de tornar a participar en la pròxima edició del Saló Nàutic de Palma.

Mancant el recompte d'aquest dimecres de visitants, més de 30.000 persones han accedit a la fira, i les previsions apunten al fet que se superaran les xifres de la passada edició.

Cal destacar que s'ha incrementat el nombre de professionals que s'acrediten en la fira. Aquest any, al voltant de 300 persones han adquirit la passada professional que facilita l'organització del saló.

A més, al voltant de 200 periodistes s'han acreditat durant la fira per a cobrir la informació i les novetats que presenten expositors i organització. La procedència dels periodistes és diversa. Encara que molts són locals, de cada vegada hi ha més premsa nacional i internacional especialitzada en nàutica.

El Palma International Boat Show acull aquesta edició un total de 270 empreses i 600 embarcacions, 300 d'elles en el mar. El recinte firal, situat en el Moll Vell de Palma, compta amb una superfície de 81.400 metres quadrats.

El certamen està organitzat pel IDI (Institut d'Innovació Empresarial) amb la col·laboració de la Balearic Yacht Brokers Association (BYBA). La pròxima edició del Palma International Boat Show es celebrarà del 29 d'abril al 3 de maig de 2020.

Contador

Para leer más