Eric Jareño (PP) serà el batle de Llucmajor en un govern amb Cs, Llibertad Llucmajor i ASI amb suport extern de Vox

Publicado 14/6/2019 13:25:28CET
PP

PALMA DE MALLORCA, 14 Jun. (EUROPA PRESS) -

PP, Cs, Llibertad Llucmajor i ASI han signat aquest divendres un acord de governabilitat que els permetrà conformar un govern municipal, amb Eric Jareño (PP) com a alcalde, el qual comptarà amb el suport extern de Vox i l'independent Raúl Domínguez.

En concret, el govern estaria format pel PP (5), Cs (2), Llibertat Llucmajor (2) i ASI (1). Des del PP, han explicat que d'aquesta manera impossibiliten que es revalidi el tripartit format per PSIB, MÉS i El PI amb tres batles, fent que Jareño sigui batle durant els quatre anys.

El PP ha manifestat que del nou equip de govern, només tres han estat regidors anteriorment, la qual cosa significa que "hi haurà una gran renovació dins de l'Ajuntament".

Des de Vox han informat que la seva decisió ve motivada pel vot fraccionat registrat el 26M que imposa "altura de mires" per no paralitzar el municipi i perjudicar els veïns.

El president de Vox Balears, Jorge Campos, ha ressaltat que "a Llucmajor, donada la múltiple representació política", ha "prevalgut el programa sobre els càrrecs".

Contador

Para leer más