L'Ibanat crea borsins per a treballadors forestals i vigilants i cada illa comptarà amb un borsí propi

L'Ibanat crea bolsines per a treballadors forestals i vigilants
CAIB
Publicado 13/1/2019 17:45:02CET

   PALMA DE MALLORCA, 13 Gen. (EUROPA PRESS) -

   L'Institut Balear de la Naturalesa (Ibanat) ha obert una convocatòria de borsins per a treballadors forestals i vigilants i cadascuna de les quatre illes comptarà amb un borsí propi.

   Segons ha informat la Conselleria de Medi ambient, Agricultura i Pesca en un comunicat, s'han aprovat les bases que formen les borses de personal laboral no permanent a les categories de treballador forestal nivell 1 i 2, treballador forestal sotscap i vigilants.

   A més, les persones aspirants podran triar en una mateixa instància un borsí o diferents borsins de diferents categories i illes que funcionaran de manera independent.

   Les persones interessades poden presentar les seves sol·licituds a partir d'aquest diumenge i durant els propers quinze dies hàbils, és a dir, fins el 4 de febrer. Segons ha detallat la Conselleria, la convocatòria es resoldrà en un termini de sis mesos encara que l'empresa ho pot ampliar un mes més. La convocatòria s'ha publicat en el Butlletí Oficial de Balears (BOIB) d'aquest dissabte.

Contador