MÉS per Mallorca demana evitar "nerviosisme" amb l'avantprojecte de llei educativa i creu que es pot arribar a consensos

Publicado 2/12/2019 16:50:57CET
El diputat de MÉS per Mallorca en el Parlament de Balears, Josep Ferrà.
El diputat de MÉS per Mallorca en el Parlament de Balears, Josep Ferrà. - MÉS - Archivo

PALMA DE MALLORCA, 2 Dic. (EUROPA PRESS) -

El portaveu adjunt de MÉS per Mallorca, Josep Ferrà, ha assenyalat aquest dilluns que no cal "posar-se nerviosos" en relació a l'avantprojecte de la llei educativa de Balears presentat recentment i considera que en les "properes setmanes" es pot arribar a "consensos" entre les diferents forces polítiques.

En roda de premsa, Ferrà ha explicat que queda "aproximadament un any" perquè la normativa arribi al Parlament i que abans està la "fase d'exposició pública i al·legacions" i, després d'això es veurà "com queda el cos" de la llei. "MÉS per Mallorca treballarà durant aquest temps, abans que comenci el debat parlamentari", ha dit.

Ferrà també ha expressat que ells van mostrar el seu suport al document 'Illes per un pacte', un document que és "polític i no normatiu" i que parla de "majories socials del català en educació" però que no veuen les "mesures concretes dibuixades" en la llei tal com es va presentar la setmana passada.

Contador

Para leer más