Vox Menorca defensa el circ amb animals, després de les crítiques de la "dictadura animalista"

Hipopòtam
PIXABAY - Archivo
Publicado 15/4/2019 10:16:24CET

MENORCA, 15 Abr. (EUROPA PRESS) -

Vox Menorca ha defensat aquest dilluns el circ amb animals i que aquests estiguin en bones condicions. "No estem disposats a combregar amb la dictadura animalista", han assenyalat des del partit.

En un comunicat, la formació ha sortit al pas de les crítiques abocades contra Antonia Sabater, número cinc de Vox a la llista a l'Ajuntament de Ciutadella, que regenta al costat del seu marit el circ Roma.

"Incomprensiblement, el diari local només es fa ressò de les denúncies de maltractament animal, totes elles falses, per part de col·lectius animalista, sense contrastar amb la realitat", han indicat.

"La notícia publicada és tendenciosa i maliciosa, amb l'únic objectiu de perjudicar Vox i als seus integrants", han remarcat.

En aquesta línia, asseguren que l'últim informe emès per la Junta d'Andalusia, el passat dia 9 d'abril, certifica que els animals del circ Roma (set lleons, un hipopòtam, tres dromedaris, un cavall, cinc ponis i quatre oques) presenten "bon estat general, amb menjar i aigua a disposició i diu a més que no s'observen signes de maltractament animal", han conclòs.

Contador

Para leer más