Creditors de Futura disposen d'un mes per exigir el cobrament de les deutes a l'administrador concursal de la companyia


Actualizado 24/2/2009 15:52:23 CET

PALMA DE MALLORCA, 24 Feb. (EUROPA PRESS) -

Els creditors de l'aerolínia Futura disposen d'un termini d'un mes per exigir el cobrament de les quantitats que les deu la companyia, segons assenyala la nota publicada per l'Administració de Justícia en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) d'avui.

Segons la interlocutòria del BOE, els creditors i interessats en el procés liquidació de Futura Global Aviation Holdings Societat Limitada, amb seu a Palma de Mallorca, hauran de posar en coneixement de l'administració concursal establerta l'existència dels seus crèdits en la forma i amb les dades expressats a l'article 85 de la Llei Concursal.

A més, també podran comparèixer en el procediment que es porta a terme al jutjat del Mercantil número 1 de la capital balear, sempre mitjançant procurador i assistits per un lletrat, tal com assenyala l'article 184.3 de l'esmentada legislació.

Cal assenyalar que el termini d'un mes es comptarà a partir de l'"última publicació dels anuncis que s'ha acordat publicar en el Butlletí Oficial de l'Estat i en el diari El Mundo', puntualitza la interlocutòria.