Creu Roja demana la "màxima participació" en el Sorteig d'Or per atendre a milers de persones en risc d'exclusió social


Actualizado 19/5/2008 16:07:39 CET

Creu Roja atén cada any a més de 170.000 persones a l'arxipèlag

PALMA DE MALLORCA, 19 de maig (EUROPA PRESS)

El president de Creu Roja a Balears, Miquel Alenyà, va fer avui una crida a la ciutadania, empreses col·laboradores i mitjans de comunicació per aconseguir la "màxima participació" en la XIX edició del Sorteig d'Or, una cita que representa una important font d'ingressos per mantenir les activitats solidàries que porta a terme l'organització a les illes.

En una nota de premsa, Alenyà va subratllar que en el Sorteig tenen un especial protagonisme les oficines de Creu Roja a Mallorca, Menorca i les Pitiüses, ja que la recaptació obtinguda per la venda de butlletes repercutirà directament en les activitats que desenvolupen aquestes delegacions i que beneficien a més de 170.000 persones de les illes cada any.

En la passada edició del Sorteig d'Or, els ciutadans de les Balears van adquirir un total de 104.559 butlletes, la qual cosa va facilitar l'execució de sengles programes dedicats a persones grans, víctimes de violència de gènere, toxicòmans, reclusos, joves, nens, persones amb discapacitat, immigrants, sense sostre i altres col·lectius en risc social.

Les participacions del Sorteig ja estan a la venda a un preu de cinc euros a bancs i caixes, expenedors de loteria, oficines de Creu Roja i Correus, gasolineres, grans superfícies i a través de la pàgina www.cruzroja.es. Alhora, nombroses empreses de les illes adquireixen participacions a través de telemàrqueting i les distribueixen entre els seus treballadors, resa la nota.