La XXVI Mostra de Cuina començarà dimecres que ve i es farà en 52 restaurants de tot Mallorca

Europa Press Islas Baleares
Actualizado: viernes, 16 abril 2010 15:31

PALMA DE MALLORCA 16 Abr. (EUROPA PRESS) -

La XXVI edició de la 'Mostra de Cuina de Mallorca' començarà dimecres que ve, 21 d'abril, i es farà al llarg de deu dies en un total de 52 restaurants de 23 municipis de tota l'illa, fet que suposa nou establiments més que l'any passat.

En una roda de premsa, el president de l'Associació Empresarial de Restauració de Mallorca, Antoni Mas, ha explicat que la 'Mostra de Cuina' es farà en dos períodes, el primer entre el 21 i el 25 d'abril, i el segon entre el 28 i el 2 de maig, i ha confiat que hi hagi una "d'èxit participació" dels restauradors.

Mas va detallar que durant els deu dies de fira, els 52 participants oferiran el servei de, com a mínim, dos tipus de menús de tres plats, per un preu de 14 euros per als adults, de manera que consistirà en un primer plat o entrant, segon plat i postres, servei de pa, olives i una copa de vi , cervesa o aigua a gusto del client. A més, haurà un menú infantil a un preu de vuit euros per als nens i que serà de lliure configuració.

Tot i això, serà imprescindible la petició de reserva de taula a l'establiment seleccionat, per a la qual cosa s'han establert dos torns per al migdia (13.00 i 15.00 hores) i altres dos per a la nit (20.00 i 22.30 hores), si bé el restaurant podrà variar aquests torn en funció de la demanda, sempre que respecti els horaris establerts en les normes d'organització.

Una vegada al restaurant, el client es trobarà amb dues icones representatius dels tipus de cuina que se serviran en la Mostra, de manera que una cassola representarà la cuina tradicional mallorquina i una gorra de cuiner la cuina creativa.

Concretament, participaran en la Mostra de Cuina Mallorquina els municipis d'Alaró, Alcúdia, Algaida, Andratx, Banyalbufar, Binissalem, Búger, Calvià, Campos, Esporles, Felanitx, Inca, Lloret, Llucmajor, Manacor, Marratxí, Muro, Palma, Pollença, Sa Pobla, Sencelles, Sineu i Sóller.

Mas ha destacat que després de la "bona acollida" de la passada edició, tant per part d'empresaris, com dels assistents, la Mostra de Cuina repeteix format aquest any i es trasllada als locals dels establiments participants, el que, segons la seva opinió, proporciona un ambient "més còmode, més gastronòmic i, a més, afavoreix la promoció directa dels restaurants".

Així, des de l'any passat, aquest esdeveniment ja no se celebra en ubicacions fixes, com el Palma Sorra o el recinte municipal de Son Rossinyol, de manera que ja no cal pagar una entrada per accedir a un recinte, tal com ha passat els exercicis anteriors al 2009.

Contenido patrocinado