Baleària descarrega la meitat dels 40 camions amb destinació Ciutadella del 'Hypatia d'Alexandria' desviat a Palma

Publicado 12/9/2019 12:56:27CET
El buc 'Hypatia d'Alexandria', navegant.
El buc 'Hypatia d'Alexandria', navegant.BALEÀRIA - Archivo

Els passatgers que tenien bitllet des de Ciutadella fins a Barcelona han anat en el 'Bahama Mama'

PALMA DE MALLORCA, 12 Sep. (EUROPA PRESS) -

Baleària ha pogut descarregar la meitat dels 40 camions amb destinació Ciutadella que viatjaven a bord del 'Hypatia d'Alexandria', que va haver de ser desviat a Palma aquest dimecres després que es desplacés la càrrega de vehicles i diversos camions bolquessin en la coberta superior.

Així ho ha comunicat la naviliera en una nota informativa. Després de treballar durant tota la nit, s'han pogut aixecar i desembarcar dos dels tráilers bolcats a la bodega, i encara queden altres dos.

Des de Baleària han explicat que es tracta d'una operació complicada pel reduït espai del celler, i que s'està realitzant amb una grua. El pla inicial era que els viatgers que havien de viatjar a Barcelona aquest dijous ho fessin a bord del 'Hypatia', però a causa de la complexitat de les tasques no s'ha pogut acabar a temps i per motius de seguretat s'ha descartat aquesta possibilitat.

Els passatgers que tenien bitllet per viatjar des de Ciutadella fins a Barcelona han pogut salpar a bord del 'Bahama Mama' i han arribat a Catalunya a primera hora d'aquest matí. Aquests passatgers van ser traslladats des de Menorca fins a Mallorca en dos 'fast ferries' i allotjats durant el dia a bord del 'Hypatia'.

L'incident en el 'Hypatia d'Alexandria' va tenir lloc a causa del mal estat del mar la nit del dimarts. El ferri, que cobria la ruta Barcelona-Alcúdia-Ciutadella, va haver de ser desviat a Palma, on roman amarrat. En el buc viatjaven 253 passatgers, 75 turismes i 77 camions.

Contador

Para leer más