Ca n'Oleo acull aquest dimarts la conferència 'Desenvolupament cultural i economia' a càrrec Lorenzo Di Pietro

Ca n'Oleo acull aquest dimarts la conferencia 'Desenvolupament cultural i econom
CAIB
Publicado 18/3/2019 14:14:53CET

   PALMA DE MALLORCA, 18 Març (EUROPA PRESS) -

   Ca n'Oleo acollirà aquest dimarts a les 19.00 hores una nova edició del cicle 'Converses entorn de les indústries culturals i creatives' amb la conferència a càrrec del Director d'empresa, emprenedoria i innovació de Barcelona Activa, Lorenzo Di Pietro, 'Desenvolupament cultural i economia'.

   En un comunicat emès per la Conselleria de Conselleria de Cultura, Participació i Esports, s'ha detallat que la ponència serà presentada pel Director general d'Innovació i Investigació de la Conselleria d'Innovació, Investigació i Turisme Pep Lluís Pons.

   El ponent va néixer a Roma i es va formar en Economia a la Universitat La Sapienza i en el 2000 es va traslladar a la ciutat de Barcelona, i va cursar el màster en Polítiques Públiques i Socials a l'Universitat Pompeu Fabra.

   Un any més tard va començar a treballar a Barcelona Activa, l'agència de promoció econòmica i local de l'Ajuntament de Barcelona, i en els últims dos anys, ha impulsat iniciatives centrades en l'àmbit de la innovació empresarial.

   Amb el cicle converses, entre el 12 de febrer i el 26 de març, especialistes de diferents àmbits territorials i professionals a reflexionar sobre les Indústries Culturals i Creatives i es duen a terme els dimarts en aquest espai.