Actualizado 30/05/2008 13:53 CET

Successos.- Un autobús de l'EMT cala foc a causa d'una avaria i ocasiona importants retencions a l'autovia

PALMA DE MALLORCA, 30 de maig (EUROPA PRESS)

Un autobús de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) va calar foc aquest matí en el Parc de la Mar de Palma després de patir una avaria quan circulava per l'autovia en direcció de l'aeroport a Porto Pi, segons han informat a Europa Press fonts de la Policia Local, que van precisar que no s'ha registrat cap ferit com a conseqüència de l'incident.

L'incident va tenir lloc cap a les 10.30 hores quan una avaria en el vehicle va provocar que comencés a sortir fum, el que va alertar al conductor, qui va estacionar l'autobús en el Parc de la Mar perquè tots els ocupants poguessin evacuar-lo. Les flames van provocar que el vehicle quedés calcinat gairebé completament.

En uns instants està prevista la retirada del bus, que ha provocat importants retencions a l'autovia tot i que s'espera que en una mitja hora el trànsit s'hagi restablert i hagi tornat a la normalitat. Fonts presencials van destacar l'expectació generada al voltant al succés, que va aplegar nombroses persones prop de del vehicle per comprovar què havia ocorregut.

Al lloc dels fets van acudir tant la Policia Local com els Bombers de Palma, tot i que no es va precisar la presència de cap ambulància ja que tots els passatgers van poder desallotjar el vehicle abans que quedés calcinat.