Detenen els autors d'una agressió en un habitatge d'Inca arran d'una enemistat familiar

Guàrdia Civil en l'operació Titanum
GUARDIA CIVIL - Archivo
Publicado 28/12/2018 17:22:48CET

   PALMA DE MALLORCA, 28 Des. (EUROPA PRESS) -

   La Guàrdia Civil ha detingut quatre persones per suposats delictes d'homicidi en grau de temptativa i amenaces després d'agredir a la localitat d'Inca a una parella en el seu habitatge arran d'una enemistat entre les dues famílies.

   Els fets van ocórrer la nit del 25 de desembre, quan quatre homes es van personar en un habitatge del centre d'aquesta localitat, van entrar i van agredir dos persones que vivien a l'habitatge. Els detinguts, en aquell moment, portaven ganivets i un bastó metàl·lic.

   Pel que sembla, segons ha informat la Benemérita en un comunicat, aquesta agressió prové d'una relació de 'festeig' entre dos menors (un de cada família).

   Arran de l'agressió, l'home va haver de ser intervingut quirúrgicament a l'Hospital Comarcal d'Inca, on continua ingressat. També van agredir la dona, donant-li puntades i cops de puny, i per la qual cosa, també ha estat intervinguda amb punts de sutura.

   L'agredit és un amic de la família que es trobava, al moment de l'agressió, a la casa de visita. A més, hi havia dues filles menors de l'edat de la dona, víctima de l'agressió, i amigues de les menors van ser testimonis dels fets.

   Segons la investigació, els detinguts pretenien agredir el pare de la menor que va tenir una relació de festeig amb el fill d'un dels agressors. No obstant això, els fets de la Guàrdia Civil relaten que només entrar a l'habitatge, un dels agressors va colpejar amb un bastó de punta metàl·lica el cap de la víctima, i un altre dels implicats, armats amb un ganivet, va tractar d'apunyalar-lo.

   Els autors van romandre amagats durant dos dies fins que, aquest dijous, components de la Guàrdia Civil d'Inca van procedir a la detenció de dues d'ells durant el dispositiu muntat a aquest efecte. Després d'aquest fet, les altres dues persones van ser detingudes al llarg durant aquell mateix dia.

Contador