L'Ajuntament de Marratxí comença el treball de camp del projecte europeu d'investigació del moscard tigre

Publicado 4/9/2019 10:53:26CET
Fulla informativa sobre la campanya de prevenció del mosquit tigre
Fulla informativa sobre la campanya de prevenció del mosquit tigre - AYUNTAMIENTO DE MARRATXÍ

   El projecte està dotat amb 30.000 euros de fons europeus

   PALMA DE MALLORCA, 4 Set. (EUROPA PRESS) -

   L'Ajuntament de Marratxí comença el treball de camp del projecte europeu d'investigació del moscard tigre, a través de visites en domicilis per esclarir el mètode de control més efectiu sobre aquest insecte i reduir el seu nombre en el municipi.

   Segons ha informat el consistori en un comunicat, el projecte es duu a terme des de juliol i fins a octubre per la Universitat de les Illes Balears (UIB) i la consultora Moscard Tigre Mallorca i té un pressupost de 30.000 euros procedents de fons europeus.

   Així, Miguel Ángel Miranda, professor de Zoologia de la UIB, ha explicat que es farà un assaig de mètodes de control i sistemes de captura dels insectes.

   Per la seva banda, Mikel Bengoa, de la consultora Moscard Tigre Mallorca, ha subratllat que l'avantatge que proporciona Marratxí per a aquest estudi és el fet que es tenen les dades monitoritzar des de l'any 2014.

   Bengoa, com a membre que també és de l'empresa Emdema, és un dels experts que duu a terme la campanya de Marratxí de control i prevenció del moscard tigre.

Para leer más