Actualizado 12/03/2008 19:41 CET

L'Espai Ramon Llull acollirà a partir de demà l'exposició 'Art per la vida'

PALMA DE MALLORCA, 12 Mar. (EUROPA PRESS) -

L'Espai Ramon Llull acollirà a partir de demà i fins el pròxim dia 29 de març, l'exposició 'Art per la vida', una col·lecció de 59 serigrafies realitzades per 59 artistes de les Balears, que de manera itinerant s'exposa a totes les Illes i s'ofereix a tots els ajuntaments de l'arxipèlag perquè la puguin mostrar en els seus centres culturals.

Segons un comunicat emès avui pel Govern, a l'acte assistiran el president de Projecte Home, Bartomeu Català, la consellera d'Educació i Cultura, Bárbara Galmés, el director del gabinet tècnic del president, Antoni Torres, i el director general de Cultura, Pere Joan Martorell.

L'objectiu d'aquesta exposició és recolzar i ajudar el Projecte Home Balears, amb la implicació del Govern i dels 59 artistes que col·laborin de manera desinteressada en la iniciativa, aportant les seves obres de manera gratuïta, i passejar per les Illes una exposició representativa del treball que es realitza a Balears ara mateix a nivell pictòric.

La col·lecció sortirà a la venda i els diners recaptats aniran íntegrament destinats a Projecti Home. Les obres tenen una dimensió de 20,5 centímetres per onze centímetres, i han utilitzat els colors vermell, blau, groc i negre. De cadascuna de les 59 serigrafies, s'han fet una edició de 75 exemplars numerats, més 20 proves d'autor. El preu de venda és de 50 euros, per cada serigrafia, i de 2.950 euros per tota la col·lecció.