La Policia Nacional es reuneix amb els taxistes de Palma i recomana denunciar "tots els casos" d'agressions i robatoris

La Policia Nacional Es Reuneix Amb La Patronal Del Taxi.
POLICÍA
Publicado 8/1/2019 17:03:11CET

PALMA DE MALLORCA, 8 Ene. (EUROPA PRESS) -

La Policia Nacional s'ha reunit aquest dimarts amb la patronal del taxi i ha recomanat al sector denunciar "tots els casos, fins i tot els més lleus" després de les agressions i robatoris a taxistes de Palma esdevinguts en les últimes setmanes.

En un comunicat de premsa, la Policia ha informat que a dia d'avui s'han comptabilitzat quatre denúncies per robatori amb violència a taxistes a Palma i que "totes les investigacions realitzades han esclarit 100 per cent els casos".

A la reunió, agents i taxistes han analitzat la possibilitat d'instal·lar mampares anti-vandàliques de seguretat, alarmes d'activació manual, càmeres d'enregistrament, l'ús de paraules clau i la recomanació de no deixar els clients a zones fosques ni portar "massa recaptació".

Així mateix, la Policia recomana als taxistes dirigir-se a "zones segures", com ara comissaries de policia o patrulles policials, així com instal·lar l'aplicació Alertacops, que possibilita l'enviament d'una alerta de seguretat geolocalizada als agents i a la Guàrdia Civil.

Segons han explicat, la reunió ha servit per recaptar informació sobre altres fets no denunciats, analitzar la situació i donar a conèixer les línies d'investigació en les quals treballen els agents, a més de "tranquil·litzar" el sector dels taxistes.

Cal recordar que la primera denúncia es va produir la matinada del passat 28 de desembre, la segona el 29 de desembre, la penúltima el passat 6 de gener i l'última dilluns passat 7 de gener.

Contador