Ryanair oferirà entre demà i dijous vols a Palma a partir de 10 euros des de l'aeroport de Reus

Actualizado 2/9/2008 20:51:23 CET

PALMA DE MALLORCA/ REUS (BAIX CAMP), 2 de setembre (EUROPA PRESS)

Ryanair oferirà entre demà i dijous bitllets a partir de 10 euros amb taxes incloses a totes les seves noves rutes des de l'aeroport de Reus, entre les quals s'inclou Palma, que tindrà un vol diari, i que operaran a partir de l'1 d'octubre. Així, l'oferta només afectarà als vols que operin entre l'1 d'octubre i el 30 de novembre, de dilluns a dijous i dissabtes.

Així, en menys d'un mes l'aeròdrom de Reus serà la cinquena base de Ryanair a Espanya, on tindrà cinc nous destinacions, quatre d'ells domèstics, de manera que el número total de connexions des de Reus s'elevarà de set a 12.

Les noves rutes que operaran a partir de l'1 d'octubre uniran Reus amb Palma, Santander, Santiago de Compostel·la, Sevilla i París. Totes comptaran amb un vol diari, a excepció de la ruta a Sevilla, que operarà amb dues freqüències al dia, va informar l'aerolínia en un comunicat.

L'aeroport de Reus tindrà dos avions de Ryanair basats permanentment en les seves instal·lacions des de l'1 d'octubre. En total, la companyia de baix cost opera amb una flota de 163 Boeing 737-800 des de finals de març del 2008.