Acotur critica que la presència de prostitutes nigerianes a Calvià crea malestar entre els comerciants i turistes


Actualizado 18/8/2009 19:46:23 CET

PALMA DE MALLORCA, 18 Ago. (EUROPA PRESS) -

L'Associació de Comerciants i Empreses de Serveis Turístics de Mallorca (Acotur) ha criticat avui que la presència de prostitutes nigerianes als carrers Calvià crea malestar entre comerciants, veïns i turistes.

Així ho ha anunciat avui, a través d'un comunicat, el president de Acotur, Jose Tirado qui ha remarcat que ja ha escrit en reiterades vegades a l'Ajuntament de Calvià i a Delegació de Govern, tot i que les dues institucions han mostrat "una actitud passiva fins ara".

Els textos han estat presentats els dies 24 de març, 13 de juliol, 30 de juliol i avui, 18 d'agost davant de l'Ajuntament de Calvià, al seu alcalde Carlos Delgado i davant de la Delegació del Govern i el seu delegat Ramón Socías, per donar a conèixer la greu situació que viu el Municipi de Calvià amb l'enorme presència de prostitutes "molt agressives i violentes".

Tirado ha explicat que la presència de prostitutes i proxenetes "fan estralls amb una violència desmesurada sobre els turistes als qui agredeixen, persegueixen i roben", des de les 00.00 hores fins a les 6.30 del matí, que és quan cessa l'activitat d'oci nocturn.

Per finalitzar, Tirat va sol·licitar tant a Delgado com a Socías, "més implicació, voluntat i sensibilitat després de la difícil i complicada temporada en la qual estem".