El casal de barri de Es Fortí obre les seves portes amb 300 metres quadrats

Publicado 28/2/2019 20:09:15CET

PALMA DE MALLORCA, 28 Feb. (EUROPA PRESS) -

L'alcalde de Palma, Antoni Noguera, ha visitat aquest dijous el nou casal de barri del Fortí, que compta amb una superfície de 300 metres quadrats, una recepció, una sala de reunions, quatre sales per a activitats, traster i cuina, a més de banys adaptats i aire condicionat.

Segons ha informat Cort en un comunicat, també han acudit a la visita la regidora de Participació Ciutadana i Coordinació Territorial, Eva Frade, i altres regidors de la corporació municipal.

Amb aquest casal, la xarxa de casals de barri de Palma creix fins el 32 i se suma així una nova instal·lació a la zona de Ponent.

Frade ha explicat que aquesta nova infraestructura permetrà "descongestionar el casal de barri de Son Cotoner i oferir un espai a algunes associacions de veïns molt actives a la zona de Ponent com l'AAVV Es Fortí o Associació Nou Son Cotoner".

El model de gestió del casal de barri seran les cessions d'ús dels espais a entitats, un model que funciona en 22 casals de barri de Palma i que permet a les entitats usar les sales per dur a terme reunions, assemblees i altres activitats socioculturals.

Frade ha recordat que aquesta legislatura s'han fet passos, com l'aprovació d'una línia de subvencions perquè les entitats veïnals facin dinamització cívica als barris durant els propers tres anys.

"Volem que aquest casal contribueixi a consolidar un model de gestió dels casals de barri amb una programació a càrrec de les entitats posat que són elles les que millor coneixen les necessitats dels veïns", ha dit.

L'Ajuntament va iniciar aquest estiu un treball de camp per trobar un local mitjançant una fórmula de lloguer que es va treure a licitació i, finalment, el local actual s'ha condicionat com a casal de barri.

Contador

Para leer más