El Casal Solleric acollirà el projecte 'Cowboys' de l'artista basc Sergio Prego a partir d'aquest dissabte

Cartell del projecto 'Cowboys' en el Casal Solleric
AYUNTAMIENTO DE PALMA
Publicado 10/1/2019 18:40:22CET

PALMA DE MALLORCA, 10 Ene. (EUROPA PRESS) -

El cicle BOX 27, comissariat per Tolo Cañellas, permetrà veure el projecte escultòric 'Cowboys' de l'artista basc Sergio Prego en el Casal Solleric de Palma des d'aquest dissabte fins al proper mes d'abril. La inauguració del projecte tindrà lloc el dissabte a les 12.00 hores

Segons ha avançat l'Ajuntament de Palma en un comunicat, la segona etapa del cicle BOX 27 culmina amb el projecte de Prego en el qual l'artista "experimenta amb la noció de l'escultòric" a través de l'expansió de l'escultura "dins de l'espai i en relació al cos" en una gran instal·lació adaptada que ocupa l'espai BOX 27 i que s'amplia cap a la planta baixa del Casal.

El projecte, que s'inaugurarà el dissabte a les 12.00 hores, consta d'"estructures inflables geomètriques", "jocs i transparències a través dels materials" i "recorreguts incerts" que "obliguen l'espectador a submergir-se dins de l'obra".

Des de l'Ajuntament de Palma recorden que Priego és actualment "una de les figures referencials" de les arts visuals i ha estat "un dels seleccionats per representar el pavelló espanyol en la Biennal de Venècia 2019". L'artista basc ha participat en exposicions en el Guggenheim, el Museu Regna Sofia de Madrid, Macba, La Caixa i el PS 1 de Nova York.

Contador