Condemnen a 18 mesos de presó a un pres per ficar-li els dits en els ulls a un altre i donar-li una pallissa

Publicado 10/7/2019 14:12:56CET
Judici a un pres per donar-li una pallissa a un altre a Menorca.
Judici a un pres per donar-li una pallissa a un altre a Menorca.EUROPA PRESS

   PALMA DE MALLORCA, 10 Jul. (EUROPA PRESS) -

   La Secció Segona de l'Audiència Provincial de Balears ha condemnat a 18 mesos de presó a un pres que li va ficar els dits als ulls a un altre i, posteriorment, li va donar una pallissa. Els fets van ocórrer al març de 2018.

   Segons ha confessat, l'ara condemnat estava en el mòdul 2 de la presó de Menorca quan es va apropar a la víctima i li va dir: "Em cago en la calavera dels teus morts".

   Després d'això, el va agafar de la jaqueta i el va portar a un altre reu fins al bany, on van començar un forcejament en el qual va ficar els seus dits en els ulls de la víctima, moment en què aquesta va relliscar i va caure a terra.

   Posteriorment, el processat va aprofitar per donar-li diverses puntades en el cap i tòrax. Com a conseqüència de l'agressió, la víctima va sofrir un traumatisme crani-encefàlic lleu, un traumatisme facial i una contusió ocular. A més, entre altres lesions, va perdre una dent.

   Per això, la Fiscalia li demanava una pena de tres anys de presó i una indemnització de 1.475 euros per les lesions i les seqüeles. Finalment, després d'arribar a un acord entre les parts, l'home ha estat condemnat a 18 mesos de presó, que haurà de complir, i a pagar 2.050 euros en concepte d'indemnització.

Contador