Detenen un home per atracar dos prostíbuls amb una pistola

Successos.- Detenen un home per robar en dos locals d'alternació i utilitzar una pistola per a això
POLICÍA NACIONAL
Publicado 8/5/2019 16:58:00CET

   PALMA DE MALLORCA, 8 Maig (EUROPA PRESS) -

   Agents de la Policia Nacional han detingut un home de 31 anys, amb antecedents, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb violència i intimidació per entrar amb una pistola a diversos prostíbuls.

   Segons ha informat el cos en un comunicat, el primer dels fets va ocórrer a les 05.20 hores del passat 25 d'abril en un local de massatges eròtics, situat a Son Gotleu, en el qual un home va tocar el timbre i quan li van obrir la porta, es va introduir amb una pistola apuntant a una de les habitants.

   Posteriorment, va accedir a les diverses habitacions on va sostreure diners en efectiu i mòbils de les dones que es trobaven en el lloc treballant.

   El segon dels fets va ocórrer l'endemà passat, el 27 d'abril, a les 09.30 hores, en un altre local, on el detingut va accedir en aprofitar que uns obrers, que estaven realitzant una obra, havien deixat la porta oberta.

   Llavors va entrar amb sigil i va començar a sostreure diners en efectiu i mòbils de les dones que es trobaven allí treballant, fins que una d'elles ho va descobrir en una habitació i va començar a cridar en el moment que l'autor el va apuntar amb una pistola, per a moments després fugir del lloc.

   La Policia Nacional, en tenir coneixement dels fets, va començar una investigació que ha donat com resultat la detenció del suposat autor dels atracaments, per dos robatoris amb violència i intimidació.

   Els agents han recuperat part dels efectes sostrets, i les investigacions continuen obertes. El detingut serà posat a disposició judicial en les properes hores.

Contador

Para leer más