Actualizado 08/09/2009 20:07 CET

La DGE prepara la campanya de tardor davant de la possible incidència de fenòmens meteorològics adversos

PALMA DE MALLORCA, 8 Sep. (EUROPA PRESS) -

La Direcció General d'Emergències (DGE) ha convocat als diferents organismes representats en el seu Grup de Suport Tècnic (Aemet, bombers, policies, Ibanat, Gesa, Ports, etc) a una reunió informativa per preparar la campanya d'emergències de tardor. L'objectiu d'aquesta reunió és analitzar la possible incidència de fenòmens meteorològics adversos durant els pròxims mesos, fonamentalment tempestes susceptibles d'ocasionar incidents greus que afectin a les persones i als seus béns.

Segons un comunicat, la reunió es farà dijous que ve a les 11.00 hores, a una aula de l'Escola Balear d'Administració Pública (EBAP), i al decurs de la mateixa es farà una repassada dels principals procediments d'actuació en matèria d'emergència, s'adonarà d'estat actual dels torrents a Balears i dels mitjans aeris de rescat disponibles.

Alhora, s'informarà als organismes participants sobre la previsió oficial del temps, així com els llindars de risc i els models de comunicats meteorològics. Finalment, s'analitzaran els principals punts de risc localitzats a Balears.

Lo más leído

 1. 1

  Fran Rivera, entre la espada y la pared, mintió públicamente sobre la herencia de Paquirri

 2. 2

  David Prowse, el actor que interpretó a Darth Vader, muere a los 85 años

 3. 3

  PP-A ganaría con 2,5 puntos y 7 diputados sobre el PSOE-A y volvería a sumar mayoría con Vox y Cs, según un sondeo

 4. 4

  La Tierra viaja más rápido y está más cerca del centro de la galaxia

 5. 5

  10 errores históricos de la temporada 4 de The Crown