El dibuixant eivissenc Joan Escandell presenta les seves últimes obres a Palma amb el suport de l'IEB

El Govern col·labora en la presentació a Palma de tres obres del dibuixant Joan Escandell
CAIB
Publicado 3/5/2019 14:39:06CET

   EIVISSA, 3 Maig (EUROPA PRESS) -

   La Conselleria balear de Cultura, Participació i Esports, a través de l'Institut d'Estudis Baleàrics i al costat de l'Ajuntament de Palma i 'Univers del Còmic', presenta aquest divendres les tres obres més recents del dibuixant Joan Escandell.

   Segons ha informat el Govern, les obres de l'eivissenc han estat publicades per Apatxe Llibres i es titulen 'Charles Darwin', 'Història d'Eivissa i Formentera' i 'Dies foscos'. La presentació tindrà lloc aquest divendres a les 19.00 hores a Can Balaguer, Palma.

   La col·laboració de l'IEB amb aquests treballs forma part de la línia de subvencions per a la projecció exterior de la literatura, el còmic i la il·lustració.

    Les aportacions des de l'IEB a les últimes tres obres d'Escandell són: a 'Història d'Eivissa i Formentera', 4.793 euros; a 'Charles Darwin', 3.330 euros en 2018 i a 'Dies Foscos', 4.300 euros en 2017.

   El dibuixant eivissenc Joan Escandell (Sa Penya, 1937) és un històric del còmic lligat al segell Bruguera i que va participar en algunes de les seves col·leccions com 'El Capità Tro Extra'.

   La seva obra més coneguda va ser en la sèrie 'El Sergent Fúria' que va aparèixer primer com a serial setmanal i després a les pàgines de 'Tío Vivo'.

Contador