Entitats empresarials de Mallorca asseguren que l'arribada de creuers és "molt important" per a l'economia balear

Publicado 11/6/2019 17:29:02CET

   PALMA DE MALLORCA, 11 Juny (EUROPA PRESS) -

   Diverses entitats empresarials de Mallorca, com són Afedeco, Pimeco, CAEB o Pimem, han defensat aquest dimarts que l'arribada de creuers és "molt important" per a l'economia balear, tant per al comerç com per a l'oferta complementària.

   Segons han informat aquestes entitats en un comunicat, el turisme de creuers és "molt positiu perquè es tracta de turistes que vénen a Palma, que tenen unes hores o un dia per conèixer la ciutat, i a més és una molt bona manera de tenir una primera impressió de la ciutat perquè, si és bona, poden tornar".

   Així mateix, han defensat que "es tracta del sector que més llocs de treball fix genera i de manera estable" pel que, des de totes aquestes agrupacions, pensen que "tota iniciativa dirigida a captar nous turistes sempre és benvinguda".

   Finalment, han lamentat que "hi hagi un cert interès de determinats sectors polítics de demonitzar el turisme de creuers i de cercar suports ràpids i d'organitzacions properes quan, ara com ara, el 70 per cent de les vendes en els comerços de la capital balear es deuen gràcies a la visita dels turistes".

Para leer más