Epic plantejarà instar Autoritat Portuària a netejar de manera periòdica el mirall d'aigües del port d'Eivissa

Publicado 22/3/2019 17:14:12CET

   EIVISSA, 22 Març (EUROPA PRESS) -

   El portaveu del moviment ciutadà Epic a l'Ajuntament d'Eivissa, Antoni Vilallonga, plantejarà en el proper ple del Consistori instar l'Autoritat Portuària de Balears a netejar de manera periòdica el mirall d'aigües del port.

   Segons ha considerat en un comunicat, aquest mirall es converteix en un abocador freqüentment sense que l'autoritat competent es faci càrrec de la seva neteja. A més, indiquen que aquesta escena es repeteix en totes les èpoques de l'any, contribuint a donar "una pèssima imatge" als turistes, a més de generar olors i insalubritat.

   Segons el portaveu, és a més "important" ressaltar la necessitat de retirar els nombres plàstics que s'acumulen abans que s'acabin desfent i formant micro plàstics, per la qual cosa és fonamental la cooperació de totes les institucions, l'APB entre elles.

   A més, també és necessari que aquesta entitat netegi a fons la part terrestre que gestiona per evitar l'acumulació de brutícia.

   Des d'Epic han considerat que l'Ajuntament d'Eivissa ha de ser més exigent amb totes les entitats que tenen responsabilitats de gestió i manteniment en el municipi i que han de fer-se càrrec de la seva neteja i cura.

Contador

Para leer más