Fiona Ferrer, després de la mort en estranyes circumstàncies del seu padrastre: "Es farà Justícia"

Actualizado 5/7/2010 16:19:17 CET

PALMA DE MALLORCA, 5 Jul. (EUROPA PRESS) -

L'entorn de Fiona Ferrer ha quedat completament commocionat per la mort del padrastre de la model i presentadora, l'alemany Dieter Frerichs. Tot i que la versió policial apunta al suïcidi com causa de la mort, Fiona, present en l'estranya situació que va embolicar la mort del seu padrastre, nega rotundament els fets relatats pels agents.

El succés s'ha produït a les 11.30 hores de dissabte, quan Dieter Frerichs, de 72 anys, es trobava prenent el sol en una hamaca a Cala Major i tres agents de la Policia Nacional vestits de paisà, li van notificar que anava a ser un altre cop arrestat, després d'haver estat posat en llibertat per l'Audiència Nacional fa una setmana.

En aquell moment, segons la versió policial, l'individu va treure d'una borsa que tenia al seu costat una pistola i es va llançar amb ella des de set metres d'altura a l'aigua. Els policies li han instat que sortís i tirés l'arma, si bé aquest va començar a detonar la pistola cap a l'aire.

Tot i que en un primer moment l'arma no va funcionar, l'home ha insistit i va aconseguir detonar l'arma i llançar un tir a l'aire. A l'adonar-se que l'arma funcionava es va disparar al cap, tot i que, segons ha pogut saber Europa Press, un dels agents li va cridar: 'Dieter, no ho facis'.

Un dels agents es va llançar a l'aigua per rescatar-lo i depositar-lo en unes roques. De manera immediata, va arribar una llanxa de Salvament Marítim que va conduir a l'home cap a Palma, des d'on ha estat traslladat en ambulància a l'Hospital de Son Dureta, on es va certificar la seva mort.

La Policia Nacional ja ha obert un expedient informatiu per aclarir els fets i determinar les causes de la mort de l'home. Alhora, una comissió judicial intenta aclarir les causes d'aquest succés.

Dieter Frerichs ha estat detingut el mes d'abril passat, acusat de defraudar 200 milions d'euros, i posat en llibertat fa una setmana. Sobre el sospitós pesava una ordre europea de detenció, per la qual cosa la Policia Nacional va procedir dissabte un altre cop a la seva detenció.

FIONA FERRER, PRESENT

Tant Fiona Ferrer com la seva mare, Mietta Leoni, van estar presents al llarg dels esdeveniments i, tot i que la policia parla de suïcidi, la model i presentadora ho descarta completament. Segons el testimoni recollit pel Diari de Mallorca, Fiona va tornar a casa de comprar el diari i es va aparèixer al balcó des del que podia veure al seu padrastre i a la seva mare prenent el sol en les roques.

En aquell moment, va veure a dos homes i va escoltar "uns crits i uns insults: 'Dieter, estafador, aquesta vegada no te'n vas a escapar". "Vaig pensar que venien a atracar la meva casa", recorda la model en el diari, destacant que va veure l'escena i que Dieter li va cridar "que cridés a la policia". Tot i que va recalcar que no va poder veure als dos homes amb pistola, sí que els va veure amb el braç estès.

"Vaig sentir un tir i de seguida un altre tir. Jo ja sabia que havia estat al cap, Dieter es va tirar cap a davant i tota l'aigua es va omplir de sang", va relatar la model. "Vaig començar a cridar 'assassins, assassins', però em van fer callar. Jo mateixa vaig cridar a la policia", afegeix la model, que afirma que "pot jurar que no vaig veure a Dieter pegant-se un tir al front".

A més, Fiona Ferrer assegura que Dieter "no era un estafador ni un pròfug" i que es presentava als jutjats cada quinze dies, com havia establert el jutge. També recorda que no estava "acusat ni imputat", sinó que estava anomenat a declarar, i que ha "col·laborat amb la investigació".

Destrossada pels esdeveniments, Fiona Ferrer i el seu marit, l'empresari Jaime Polanco, no han estat capaços de respondre a les preguntes dels reporters, tot i que la model va deixar clar que "es farà Justícia" entorn de tot aquest assumpte.