El Govern invertirà 2,5 milions al Port d'Andratx durant aquesta legislatura

Publicado 12/9/2019 14:20:21CET

PALMA DE MALLORCA, 12 Sep. (EUROPA PRESS) -

El conseller de Mobilitat i Habitatge, Marc Pons, ha anunciat la inversió prevista al Port d'Andratx per a aquesta legislatura, que ascendeix a un total de 2,5 milions d'euros. La passada legislatura es varen destinar més de 270.000 euros a la zona portuària.

D'aquesta manera, ha explicat que, per a aquesta legislatura, s'ha augmentat de forma "molt significativa" la inversió prevista al Port d'Andratx amb "projectes ambiciosos".

En primer lloc, està pressupostada la inversió de 198.000 euros per a la substitució de les baranes actuals del port, complint la normativa actual de seguretat d'utilització. Aquesta intervenció començarà la segona quinzena d'octubre.

La segona actuació prevista és la renovació dels acabats interiors i distribució dels banys públics del Port d'Andratx per a un millor servei dels usuaris del port, amb un import de 60.000 euros. Abans de finals d'any es licitarà aquest projecte.

Una de les intervencions més importants serà la que afecta el contradic. Està previst que dins de la temporada 2020-2021 s'executi el projecte de remodelació del morro del contradic actual. El pressupost de licitació de les obres és de 843.472 euros.

També s'executarà la reposició de paviments i reordenació de voreres i vials de l'avinguda Almirant Riera amb la reposició d'equipacions municipals. Aquesta intervenció té un pressupost de prop d'un milió d'euros.

Al marge d'actuacions concretes està previst engegar els contractes de manteniment i jardineria, ha informat.

Contador

Para leer más