L'Àrea de Salut d'Eivissa incorpora a una cirurgiana plàstica que realitzarà reconstruccions mamàries

L'Àrea de Salut d'Eivissa incorpora a una cirurgiana plàstica que realitzarà rec
ÁREA DE SALUD DE IBIZA Y FORMENTERA
Publicado 4/4/2019 11:24:11CET

   EIVISSA, 4 Abr. (EUROPA PRESS) -

   L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera ha incorporat a una cirurgiana plàstica que realitzarà la majoria de reconstruccions mamàries. Les microcirurgies hauran de seguir sent derivades a l'hospital de referència de Son Espases, a Mallorca.

   La doctora Ainhoa Placer és eivissenca i llicenciada en Medicina per la Universitat de Barcelona, especialista en Cirurgia Plàstica, Estètica i Reparadora pel complex hospitalari de Navarra i compte a més amb la Diplomatura Universitària d'Infermeria per la Universitat del País Basc.

   La contractació d'aquesta especialista permetrà assumir a Can Misses la cirurgia reparadora de mama, amb la reconstrucció immediata després de mastectomies per càncer, cirurgies relacionades amb els trastorns d'identitat de gènere o reduccions mamàries, entre altres pràctiques.

   Progressivament, i amb la col·laboració de la resta de serveis, aquesta professional anirà assumint cirurgies que fins al moment requerien trasllat a Palma, com són cremats i pacients amb seqüeles de traumatismes.

   La doctora Placer ja passa consulta des de mitjan març i s'ha integrat en el Comitè Multidisciplinari de Tumors.

UN TOTAL DE 97 PACIENTS AMB CIRURGIA

   De les pacients presentades en el Comitè de Tumors de mama, entre juny de 2017 i desembre de 2018 hi ha hagut 97 pacients amb tractament quirúrgic, segons ha destacat l'Àrea de Salut.

   D'elles, 69 intervencions quirúrgiques s'han realitzat a l'Hospital Can Misses, amb 9 mastectomies de les quals 2 van ser realitzades a homes. També hi ha hagut 29 oncoplàsties.

Contador