Actualizado 30/03/2009 18:47 CET

Mallorca acollirà a partir del pròxim dia 2 el festival 'Alternatilla 2009'

PALMA DE MALLORCA, 30 Mar. (EUROPA PRESS) -

La consellera insular de Joventut i Igualtat, Josefina Ramis, va presentar avui el festival 'Alternatilla 2009', una iniciativa multiartística que inclou més de 50 activitats entre concerts, projeccions audiovisuals, poesia, teatre, conferències, art al carrer i exposicions. El programa arrencarà dijous que ve, dia 2 d'abril, i durarà fins al pròxim dia 31 de maig.

Així, Ramis ha destacat que el fet que iniciatives com aquesta ajuden a donar un impuls als joves artistes de Mallorca, ja que suposa un espai perquè es donin a conèixer. Alhora, la consellera ha destacat l'esforç en "descentralització de les activitats, ja que el festival arriba a molts racons de Mallorca".

Per la seva banda, la coordinadora de l'esdeveniment, Ana Espina, va comentar el caràcter "familiar" del festival motivat per la implicació de gran quantitat de gent, com són les institucions col·laboradores, els ajuntaments i entitats que cedeixen els espais, així com altres suports. Finalment, ha destacat que l'ampli ventall d'activitats fa que qualsevol membre de la família pugui gaudir de la iniciativa.