Més de 50 publicacions de Catalunya, Balears i Andorra repartiran un suplement especial de la revista 'Faristol'

Actualizado 23/5/2008 21:55:34 CET

BARCELONA, 23 de maig (EUROPA PRESS)

Un total de 54 diaris i revistes de Catalunya, Andorra i Balears distribuiran, entre finals de maig i principis de juny, un suplement especial de la revista Faristol amb l'objectiu de promoure la lectura infantil i juvenil

El dossier que es repartirà, elaborat per l'equip de crítics de la revista i que edita el Consell Catalán del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCAT), inclourà unes quaranta recomanacions sobre lectura i diversos articles.

La distribució final serà d'1,8 milions d'exemplars i també es podrà obtenir a les biblioteques i llibreries catalanes. Alguns dels mitjans que ho inclouran en els seus suplements són 'La Vanguardia', 'El Periódico de Catalunya', '20 Minuts', 'La Fura', 'Tot Mataró', 'El Pregó de Sabadell', 'El Punt', 'Segre', 'Regió 7', 'Diari de Sant Cugat' i el 'Diari d'Andorra', entre d'altres.

Aquesta iniciativa ja es realitzava des fa dos anys en l'època de Nadal i s'amplia ara al període d'estiu, amb l'objectiu de què nens i joves dediquin el seu temps lliure en la lectura. Segons dades de la Conselleria, un de cada quatre títols editats en català a Catalunya són de gènere infantil i juvenil i el 12 per cent de facturació correspon a aquest sector.