El PP balear estudia denunciar Ràdio Illa Formentera per emetre un enregistrament que posa en dubte la seva honestedat

Sala de premsa del PP de Balears
EUROPA PRESS - Archivo
Publicado 3/5/2019 13:05:18CET

   FORMENTERA, 3 Maig (EUROPA PRESS) -

   El PP de Balears ha anunciat que valora emprendre accions legals contra els responsables de l'emissió d'un enregistrament en Ràdio Illa Formentera.

   Segons ha explicat la formació en un comunicat, en un enregistrament d'aquesta emissora pública, la titularitat de la qual és del Consell Insular de Formentera, es van intentar 'vendre' dotzenes de vots de suposats emigrants de la Pitiüsa menor a canvi de diners.

   El PP ha denunciat que s'utilitzi un mitjà de titularitat pública per gravar sense permís una conversa telefònica entre un suposat afiliat del PP i la seva seu a Palma, en la qual s'acaba oferint diverses dotzenes de vots a canvi de diners.

   Així mateix, han denunciat que la web de la ràdio pública de Formentera tituli l'enregistrament com a 'L'home des Senalló intenta provocar un nou Cas Formentera' sense aclarir a cap moment si es tractava d'una broma i utilitzant una causa que ja va ser jutjada en els tribunals.

   Per això, el PP ha exigit la dimissió del responsable de Ràdio Illa Formentera i ha mostrat el seu "total rebuig i repulsa davant qualsevol cas de corrupció que afecti als partits polítics i que, des d'un mitjà de comunicació pagat per tots, es pretengui posar en dubte l'honestedat del PP".

Contador

Para leer más