La primera línia de Platja de Palma tancarà l'accés al trànsit els diumenges de desembre a febrer

Publicado 29/11/2019 11:33:58CET
Un grup de persones participa en una jornada de Nordic Walking en Platja de Palma.
Un grup de persones participa en una jornada de Nordic Walking en Platja de Palma. - ASOCIACIÓN DE HOTELEROS DE PLAYA DE PALMA

Iniciativa perquè els ciutadans "puguin gaudir" d'aquesta zona de forma tranquil·la

PALMA DE MALLORCA, 29 Nov. (EUROPA PRESS) -

La primera línia de Platja de Palma tancarà l'accés als vehicles els diumenges des del 8 de desembre fins al 23 de febrer perquè els ciutadans "puguin gaudir" d'aquesta zona de la ciutat de forma "tranquil·la i més segura que mai".

El tancament serà efectiu des de les 10.00 hores fins a les 14.00 hores i durant aquest tot el trànsit rodat quedarà prohibit des del Balneari 15 fins al Torrent dels Jueus.

Aquesta iniciativa ha estat impulsada per l'Associació d'Hotelers de Platja de Palma i compta amb el suport de PalmaBeach, l'Ajuntament de Palma i l'Institut Municipal de l'Esport (IME).

Segons han indicat, l'IME col·labora en aquesta iniciativa amb diferents activitats esportives. La primera d'elles serà una jornada gratuïta de Nordic Walking que es durà a terme el 15 de desembre a les 10.30 hores amb sortida des de Palma Aquarium.

La presidenta de l'Associació d'hotelers de Platja de Palma, Isabel Vidal, ha dit que volen que "els residents gaudeixin completament d'aquesta zona, que vinguin en família i passegin els diumenges enfront del mar, esmorzin a les terrasses i mengin als restaurants; que visquin Platja de Palma també a l'hivern".

Per la seva banda, l'Ajuntament de Palma ha ofert la seva col·laboració en aquest projecte i la Policia Local vetllarà perquè cap vehicle circuli els diumenges per la zona en l'horari establert.

Contador

Para leer más