Consell debatrà en ple la constitució dels membres del Consell Insular Escolar per la seva posada en marxa


Actualizado 19/5/2008 19:10:40 CET

EIVISSA, 19 de Maig (EUROPA PRESS)

L'assessora del Consell Escolar Insular d'Eivissa, Laura Carrascosa, va avançar avui que la màxima institució d'Eivissa debatrà en el pròxim ple de la corporació la constitució dels membres d'aquest ens "per la seva posada en marxa abans de què acabi el present curs escolar".

Es tracta d'una acció que, segons va exposar Carrascosa en declaracions a Europa Press, suposarà un gran pas endavant per l'impuls d'aquesta entitat. Aquest consell és un òrgan de debat on hi participa tota la comunitat educativa accions de la qual preveuen millorar les accions a emprendre en aquest àmbit, tal com va relatar la seva assessora.

Carrascosa es va mostrar satisfeta perquè Sant Antoni, Sant Josep i Eivissa comptin ja, a més, amb els seus propis consells escolars municipals.

L'assessora del Consell Escolar Insular va recordar que des del seu nomenament fa dos mesos, compara com posar sobre la taula els projectes que s'impulsen en cada centre escolar de les illes que "en alguns casos són increïbles i que en molts de casos pateixen de dificultats que es podrien resoldre amb les eines adequades". Les propostes de millora s'elevaran al Consell Escolar Balear on s'estudiaran les inversions a executar en aquest àmbit.