PALMA DE MALLORCA, 25 Ene. (EUROPA PRESS) -
Els escolars de Mallorca coneixeran a través d'uns tallers productes locals del sector agrari i pesquer, com pot ser el formatge o l'oli, gràcies a un conveni de col·laboració entre el Govern i el Consell insular.
L'acord ha estat subscrit aquest dimarts per la consellera insular d'Esports, Joventut i Igualtat, Josefina Ramis, i el director general de Coordinació d'Agricultura i Pesca, Fernando Pozuelo, en representació de l'empresa pública de Serveis de Millora Agrària (Semilla).
El conveni estableix la realització de diferents tallers, que s'ofereixen als instituts que participen en el programa, tots ells relacionats amb el medi ambient, l'ecologia, l'agricultura o els productes autòctons. En concret, es tracta de set tallers, dos cates comentades, una de formatge i una altra d'oli, i una visita guiada a la Llotja del peix de Palma.
Ramis ha explicat que es tracta de "complementar l'educació formal dels joves i, en aquest cas, fent especial incidència en temes de salut i bona alimentació en un col·lectiu que és més susceptible de patir problemes d'alimentació".
Alhora, la consellera ha explicat que ja s'han portat a terme 22 tallers en els quals han participat més de 540 alumnes i que està previst que abans que acabi el curs es realitzin altres 30 amb la participació d'uns 770 joves.